Гаранционен и извънгаранционен сервиз

Уважаеми Клиенти,

Ние Ви предлагаме гаранционен сервиз от 36 месеца за всички предлагани от нас продукти. Вашата гаранция влиза в сила от датата на доставка на съответния продукт по куриер или от датата на монтаж от наши специалисти и подписване задължително на Протокол за Доставка и Монтаж от ваша страна. Вие ще получите Протокол за доставка и монтаж , който трябва да подпишете и изпратите на адрес на Алекс М в гр. Варна, само в случаите които щорите ще Ви бъдат доставят по куриер към Вас. Така Вашата гаранция е активна и валидна до изтичането на регламентирания гаранционен срок.

Гаранцията покрива всякакви дефекти, възникнали в резултат на качеството на материалите и изработката. Срокът за извършване на ремонт зависи от продукта, сложността на процеса, като и наличността на резервни части, към момента на рекламацията. При установяване на гаранционен дефект, същият се отстранява от Алекс М чрез замяна на дефектиралата част или продукт във възможно най- кратък срок. В случай, че изделието не може да бъде отремонтирано, то се заменя с ново от същия вид. Гаранционният срок на новия продукт е с гаранционния срок на подменения. Няма законово предписание за допустим максимален брой ремонти, които да налагат замяна на продукт.

Гаранционен сервиз:

Гаранционният сервиз отпада при следните случаи:

  • 1. При неправилен монтаж, извършен от клиента или неупълномощени лица.
  • 2. Когато повредата се дължи на злополука, влага, токови удари, запрашаване , контакт с животни, препарати и течности.
  • 3. При неправилна експлоатация на продукта, неправилно почистване и излагане на климатични условия като дъжд, сняг, силен вятър, внезапна буря, градушки, природни катаклизми и земетресения.
  • 4. При извършване на ремонт от клиента собственоръчно, без фирма Алекс М да бъде информирана писмено или стоката да бъде върната на доставчика, производителя.
  • 5. Устойчивостта на цвета (избледняването) на текстилните материи, тъкани, пластмасови комплименти не подлежат на гаранция.
  • 6. В случаи на залепване ( и евентуално скъсване) на плата (тъканта), в следствие на конденз на стъклото.
  • 7. Ако при дълъг период не се използва даден продуктите (повече от 1 месец) може да възникнат деформации, промяна на цвета на плата (тъканта) на определени места, в звисимост от интензивността на слънцегреене, както и залепяне на материала един към друг. Това условие важи особено за помещения, където има силно замърсяване на въздуха от мазнини, цигарен дим или прах. В този случай гаранцията също отпада.
  • 8. В случай на нарушаване физическата цялост на продукта.
  • 9. При разлика в нюансите на естествения материал.

Ние бихме искали също така да Ви уведомим, че са възможни вариации на даден цвят на плат, материал или тъкан до 20 % , в зависимост от партидата. Възможна е и вариация на текстурата според нишките на тъканите платове.

Извънгаранционен сервиз:

Фирма Алекс М предлага освен гаранционнен и извънгаранционнен сервиз на всички продавани сланцезащитни продукти.

Специалистите на Алекс М ще намерят решение на всеки Ваш проблем бързо и компетентно и на конкурентна цена. Не се колебаите да ни потърсите, ако Вашата Хоризонтални, Вертикални, Външни Ролетни Щори , Сенник или Комарник създават проблеми. Ние ще се отзовем в удобно за Вас време на определеното място, дори и ако Вашият продукт не е закупен от нас .

Вила Холидей - Балчик. Почивка на море, къщи за гости Балчик