Запознайте се с нас

ЕТ „Алекс М” е сонована на 20 Декември 1996 год. , като соновна дейност на фирмата е производство и търговия с щори, сенници, комарни мрежи, врати хармоника и дограма.
Основавайки се на характерната специфика и переспектива на развитие на пазара, нашата фирма насочи вниманието си към производство на голяма част от артикулите, като за целта се подбират висококачествени материали, отговарящи на нарастващите изисквания  от страна на  нашите клиенти.

Днес ние ви предлагаме модерни и практични щори, с богат асортимент от материали и цветове. Нашите артикули са съобразени с новите модни  тенденции в дизайна, а мобилността им ги прави удобни за използване. Добрият дизаин и практичността са в основата на нашия успех.
Магазини за щори, сенници, дограма и врати - Алекс М Варна


Все по осезателното присъствие на Алекс М на пазара обективно наложи и ред съпътстващи дейности, насочени изцяло към задоволяване на изискванията на нашите клиенти.Ние ви предлагаме пълна техническа консултация във вашият дом или офис , вземане на размери и доставка на обекта без това да струва пари.Целта ни е максимално бързо, лесно и  в удобно за клиента време да изпълним и монтираме поръчката, без неприятни грешки, загуба на пари и време.

Поради нарастващият интерес  от страна на нашите клиенти Алекс М предприе и производство  на PVC   и Al. Дограма. Днес вие можете да закупите от нас прозорци и врати, изработени от профили и обков  на немската фабрика  Schuco или на българската фабрика Профилинк. Доброто качество на материала ни позволява да предложим на нашите клиенти отличен краен продукт  с забележителни  термо- и шумоизолационни качества.

Убедете се сами!

Александър Александров- Управител

Вила Холидей - Балчик. Почивка на море, къщи за гости Балчик