Бамбукови щори Феба


Цени от 47.00 лв. за брой

(40/40 см)

* Обявените цени са ориентировъчни, без включен монтаж, като могат да варират в зависимост от желаните цветове и размери!

За клиенти от гр. Варна - безплатна консултация, взимане на размер и доставка

Бамбуковите щори стават все по-предпочитано решение за управление на светлината в различни помещения. Съчетавайки натурална красота, дизайн, стил, качество и функционалност те са отличното решение да покриете прозорците на стаята си и придават неповторим уют както на класическия, така и на модерния интериор.
Бамбуковите щори са изработени от прецизно вплетени дървени ивици. Те са произведени от естествен бамбуков материал, който е един от най-устойчивите материали в природата. Бамбуковите платна са слънце и влагоустойчиви, притежаващи различна плътност и светлопропускливост.
С бамбуковите щори се получава т. нар. "Скрийн ефект" – разсейват светлината, като същевремнно не пропускат директно слънчевите лъчи и в стаята остава светло.
Възможност за избор между 30 десена висококачествени естествени материали и два модела на събиране – модел „Ейша” и модел „Феба”.
Бамбукови щори модел „Феба” – управляват се чрез корда, като при събиране на щората бамбука се надипля (като римска щора).
Технологичните данни на бамбуковите щори модел „Феба” са:

  • Минимална / Максимална ширина: 35 см / 240* см;

* За бамбук J2, J5 и J6 – максималната ширина е 180 см;
* За бамбук В3, В4, В5, В6, В7, В13 и D4 – максималната ширина е 180 см.

  • Минимална / Максимална височина: 40 см / 250 см;

Максимална площ на щората: 4.00 кв.м.
Бамбук J1, J3 и J4 не може да се изпълняват със система Феба.
Изработват се по индивидуални размери на клиента.

Поради динамиката на пазара за слънцезащитни продукти, обявените цени в нашия сайт са ориентировъчни. За точна оферта моля да се обръщате към служител на Фирмата.
Благодарим Ви за разбирането!

Свали ценовата листа
Вила Холидей - Балчик. Почивка на море, къщи за гости Балчик