Вертикални щори с 127 мм ламел


Цени от 7.90 лв. м2
* Цените варират в зависимост от желаните цветове.
** Обявените цени са без включен монтаж!
За клиенти от гр. Варна - безплатна консултация, взимане на размер и доставка

Вертикланите щори са добра алтернатива на пердета и завеси, по функционални от тях, лесни за подръжка и позволяват различни цветови комбинации. Предлагат се с ламели в различни десени, структури на тъканта, различна транспарантност, както и във вариант Black Out (100 % непропускливост на светлина).
Вертикалните щори са естествен и желан завършек на дизайна във Вашия офис или дом. Тяхната практичност ги прави приложими в различни ситуации.
Те са най-доброто решение при закриване на големи прозорци, витрини, плъзгащи се прозорци или цели стени. Изработват се щори за наклонени прозорци.
Предлагат се 4 модела релсови механизми, осем различни схеми на управление и събиране на плата, с ръчно или с ел. задвижване, както и различни варианти на монтаж (стеннен или таванен). Релсовият механизъм се изработва от бял алуминиев профил, с размери - височина  25 мм и ширина 45 мм.
Текстилните ленти за вертикални щори с ширина 127 мм са класическия модел  и се препоръчват при закриване на големи площи. Предлагаме Ви 15 вида материи (включително негорими, 100% непрозрачни и PVC плат "Screen") и общо 151 цвята. Част от материите и цветовете са налични и за двата модела ширини на текстилните ленти - 127 мм и 89 мм.
Цената се образува от сбора на релсата, на линеен метър и плата, на квадратен метър.
Посочената цена е за нискобюджетен плат за 1 кв. м.

Вила Холидей - Балчик. Почивка на море, къщи за гости Балчик