Вертикални щори с 127 мм ламел


Цени от 6.90 лв. м2
* Цените варират в зависимост от желаните цветове.
** Обявените цени са без включен монтаж!
За клиенти от гр. Варна - безплатна консултация, взимане на размер и доставка

Вертикланите щори са добра алтернатива на пердета и завеси, по функционални от тях, лесни за подръжка и позволяват различни цветови комбинации. Предлагат се с ламели  в  различни десени, структори на тъканта, различна трансперантност, както и във вариант Black Out (100 % непропускливост на светлината).
Вертикалните щори са естествен и желан завършек на дизайна във Вашия офис или дом. Тяхната практичност ги прави приложими в различни ситуации.
Те са най – доброто решение при закриване на големи прозорци, витрини, плъзгащи се прозорци или цели стени. Възможно е да се изработват щори за наклонени или дъгообразни прозорци.
  Предлагат се 3 модела на релсовите механизми, осем  различни схеми на управление и събиране на плата, ръчно или ел. задвижване, както и различни варианти на монтаж (Стеннен или таванен). Релсовият мехънизъм  се изработва от алуминиев профил, бял,   с размер 25мм. височина и 45мм. ширина.
 Текстилните ленти за вертикални щори   с ширина 127 мм са класическия модел  и се препоръчват при закриване на големи площи. Прелагаме Ви 15 вида материи (включително негорими, 100% непрозрачни и PVC плат "Screen") и общо 151 цвята. Част от материите и цветовете са налични и за двата модела ширини на текстилните ленти - 127 мм и 89 мм.
Цената се образува от сбора на релсата, на линеен метър и плата, на квадратен метър.
Посочената цена е за  нискобюджетен плат  на квадратен метър.

Вила Холидей - Балчик. Почивка на море, къщи за гости Балчик