Вертикални щори с 89 мм ламел


Цени от 6.90 лв. м2
* Цените варират в зависимост от желаните цветове.
** Обявените цени са без включен монтаж!
За клиенти от гр. Варна - безплатна консултация, взимане на размер и доставка
Вертикланите щори са добра алтернатива на пердета и завеси, по функционални от тях, лесни за подръжка и позволяват различни цветови комбинации. Предлагат се с ламели  в  различни десени, структори на тъканта, различна трансперантност, както и във вариант Black Out (100 % непропускливост на светлината).
Вертикалните щори са естествен и желан завършек на дизайна във Вашия офис или дом. Тяхната практичност ги прави приложими в различни ситуации.
Те са най – доброто решение при закриване на големи прозорци, витрини, плъзгащи се прозорци или цели стени. Възможно е да се изработват щори за наклонени или дъгообразни прозорци.
  Предлагат се 4 модела на релсовите механизми, осем  различни схеми на управление и събиране на плата, ръчно или ел. задвижване, както и различни варианти на монтаж (Стеннен или таванен). Релсовият мехънизъм  се изработва от алуминиев профил, бял,   с размер 25мм. височина и 45мм. ширина. Допълнителна екстра е поставянето на декоративен курниз, в които се нанизва един от избраните ламели. 
Текстилните ленти за вертикални щори 89 мм са с ширина 89 мм и са предпочитания модел вертиклани щори през последните години. Прелагат се  15 вида материи (включително негорими и 100% непрозрачни) и общо 164 цвята.
Цената се образува от сбора на релсата, на линеен метър и плата, на квадратен метър.
Посочената цена е за  нискобюджетен плат  на квадратен метър.
Вила Холидей - Балчик. Почивка на море, къщи за гости Балчик