Вертикални щори с 89 мм ламел


Цени от 7.90 лв. м2
* Цените варират в зависимост от желаните цветове.
** Обявените цени са без включен монтаж!
За клиенти от гр. Варна - безплатна консултация, взимане на размер и доставка
Вертикланите щори са добра алтернатива на пердета и завеси, по функционални от тях, лесни за подръжка и позволяват различни цветови комбинации. Предлагат се с ламели  в  различни десени, структури на тъканта, различна транспарантност, както и във вариант Black Out (100 % непропускливост на светлина).
Вертикалните щори са естествен и желан завършек на дизайна във Вашия офис или дом. Тяхната практичност ги прави приложими в различни ситуации.
Те са най-доброто решение при закриване на големи прозорци, витрини, плъзгащи се прозорци или цели стени. Изработват щори и за наклонени прозорци.
Предлагат се 4 модела релсови механизми, осем  различни схеми на управление и събиране на плата, с ръчно или с ел. задвижване, както и различни варианти на монтаж (стеннен или таванен). Релсовият мехънизъм  се изработва от бял алуминиев профил, с размери - височина 25 мм и ширина 45 мм. Допълнителна екстра е поставянето на декоративен корниз, в които се нанизва един от избраните ламели. 
Текстилните ленти за вертикални щори с ширина 89 мм са предпочитания модел вертикални щори през последните години. Предлагат се 15 вида материи (включително негорими и 100% непрозрачни) и общо 164 цвята.
Цената се образува от сбора на релсата, на линеен метър и плата, на квадратен метър.
Посочената цена е за нискобюджетен плат за 1 кв. м.
Вила Холидей - Балчик. Почивка на море, къщи за гости Балчик