Външни ролетни щори модел Комфорт Плюс


Цени от 153.00 лв. за брой

(50/50 см)

* Обявените цени са ориентировъчни, без включен монтаж, като могат да варират в зависимост от желаните цветове и размери!

За клиенти от гр. Варна - безплатна консултация, взимане на размер и доставка
Все повече хора откриват ползата и предимствата на Външно ролетните щори. Когато са напълно затворени, те не само спират слънчевите лъчи, но и Ви предпазват  от крадци, намаляват разходите за отопление, намаляват нивото на външния шум и Ви дават пълно уединение.
 Задвижващия механизъм е монтиран в  PVC интегрирана  кутия с елегантен дизайн  и  е с четириъгълна  форма . Ламелите  и водачите се изработват от   PVC  профили.
  Термо- и шумоизолацията на  външни ролетни щори модел Комфорт Плюс  е изключително добра и надежна, а PVC кутията с вградена изолация в нея предпазва щората от конденз през зимата.При нов строеж е препоръчително външните щори да се монтират в комплект с дограмата, така че кутията на щората да остане скрита в зида и да не се налага пробиване на дограмата.
Управлението може да бъде както ръчно – чрез табакера или манивела, така и чрез електродвигател –управляван от бутон или дистанционно. В допълнение е възможно и монтиране на датчици ( за вятър, слънце или дъжд), както и таймери за автоматично управление на една или група от щори.
 Максималната  ширина  е 240см, а максималната височина е  270 см.
Допалнителни екстри кам тези щори са: манивела и електронно задвижване.
 Посочената цена е за примерен размер  ширина  50 см.   и  височина  50 см. и цвят бял.
Ширина на ламела 37мм.

Поради динамиката на пазара за слънцезащитни продукти, обявените цени в нашия сайт са ориентировъчни. За точна оферта моля да се обръщате към служител на Фирмата.
Благодарим Ви за разбирането!

Свали ценовата листа
Вила Холидей - Балчик. Почивка на море, къщи за гости Балчик