Външни ролетни щори модел Н 52


Цени от 130.00 лв. за брой

(50/50 см)

* Обявените цени са ориентировъчни, без включен монтаж, като могат да варират в зависимост от желаните цветове и размери!

За клиенти от гр. Варна - безплатна консултация, взимане на размер и доставка
Все повече хора откриват ползата и предимствата на Външно ролетните щори. Когато са напълно затворени, те не само спират слънчевите лъчи, но и Ви предпазват  от крадци, намаляват разходите за отопление, намаляват нивото на външния шум и Ви дават пълно уединение.
Задвижващия механизъм е монтиран в алуминиева кутия с елегантен дизайн с четириъгълна  форма , хоризонталните алуминиеви ламели с пълнеж от полиеританова пяна образуват плътна преграда, която по желание може да бъде прибрана в кутията или спусната на определена височина.
Термо- и шумоизолацията на алуминиевите външни ролетни щори са значително по-добри спрямо моделите от PVC. Същото важи и за степента на затъмняване на помещението.
Управлението може да бъде както ръчно – чрез табакера или манивела, така и чрез електродвигател –управляван от бутон или дистанционно. В допълнение е възможно и монтиране на датчици ( за вятър, слънце или дъжд), както и таймери за автоматично управление на една или група от щори.
При нов строеж е препоръчително външните щори да се монтират в комплект с дограмата, така че кутията на щората да остане скрита в зида и да не се налага пробиване на дограмата.
Модел Н 52  щората добре заместват гаражните врати . Препоръчва се към  този вариант щора  да се поставя задвижване с електромотор  и UPS при евентуално спиране на тока.
 Максималната  ширина  е 360 см, а максималната височина е  400 см.
Допалнителни екстри кам тези щори са: Алуминиеви профили за изнесен монтаж, резета (само ако местото позволява), манивела, Ал. козирка 15 см. или 21 см. (при наличие на изолация е невъзможно поставянето) и чупещо рамо. 
 Посочената цена е за примерен размер  ширина  50 см.   и  височина  50 см. и цвят бял.
Ширина на ламела  52 мм.

Поради динамиката на пазара за слънцезащитни продукти, обявените цени в нашия сайт са ориентировъчни. За точна оферта моля да се обръщате към служител на Фирмата.
Благодарим Ви за разбирането!

Свали ценовата листа
Вила Холидей - Балчик. Почивка на море, къщи за гости Балчик