Външни ролетни щори модел PVC 2


Цени от 95.00 лв. за брой

(50/50 см)

* Обявените цени са ориентировъчни, без включен монтаж, като могат да варират в зависимост от желаните цветове и размери!

За клиенти от гр. Варна - безплатна консултация, взимане на размер и доставка
Все повече хора откриват ползата и предимствата на Външно ролетните щори. Когато са напълно затворени, те не само спират слънчевите лъчи, но и Ви предпазват от крадци, намаляват разходите за отопление, намаляват нивото на външния шум и Ви дават пълно уединение.
Външно ролетните щорите модел PVC 2 са един хибрид между PVC и Алуминиева щора – на практика само ламелата е от PVC, всичко останало – кутия, конзоли, механизми са от алуминиеви външни ролетни щори. Така се постига оптимален баланс между качество, функционалност и цена.
Монтират от външната страна на дограмата и могат да бъдат управлявани както ръчно – чрез табакера или манивела, така и чрез електродвигател – посредством бутон или дистанционно.
Възможно е монтиране на датчици ( за вятър, слънце или дъжд) за автоматично управление на една или група от щори.
Максималната  ширина  е 240 см, а максималната височина е  250 см.
Допалнителни екстри кам тези щори са: Алуминиеви профили за изнесен монтаж, резета (само ако местото позволява), манивела, Ал. козирка 15 см. или 21 см. (при наличие на изолация е невъзможно поставянето) и чупещо рамо. 
Посочената цена е за примерен размер  50 на 50 см. и цвят бял.

Поради динамиката на пазара за слънцезащитни продукти, обявените цени в нашия сайт са ориентировъчни. За точна оферта моля да се обръщате към служител на Фирмата.
Благодарим Ви за разбирането!

Свали ценовата листа
Вила Холидей - Балчик. Почивка на море, къщи за гости Балчик