Външни хоризонтални щори модел С 80


Цени от 246.00 лв. за брой

(50/50 см)

* Обявените цени са ориентировъчни, без включен монтаж, като могат да варират в зависимост от желаните цветове и размери!

За клиенти от гр. Варна - безплатна консултация, взимане на размер и доставка
Хоризонтални щори са най-типичния и полулярен слънцезащитен продукт - щората може да се движи нагоре и надолу, в същото време ламелите могат да се въртят за оптимален контрол на видимостта - ненадмината функционалност и комфорт.
Външно ролетните щори осигуряват отлична защита от топлината на слънчевите лъчи, но контролът на видимостта е ограничен.
Външните хоризонтални щори комбинират най-доброто от горните два продукта - регулират превъзходно достъпа на светлина и видимостта в помещението, участват активно в интериора и екстериора на сградата с богатата си палитра от цветове, оптимално предпазват от топлина. В наши дни, когато идеята за енергийна ефективност и защита на околната среда става все по-важна и желана - външните хоризонтални щори са един от най-предпочитаните продукти за външен контрол на видимостта и защита от слънцето.
В допълнение имате многообразие от възможности за начина на монтаж на Вашите щори, избор между ръчно или ел. задвижване с дистанционно управление. Възможност да се комбинират с датчици за слънце и/или вятър за автоматичен контрол.
 Външно хоризонталните щори модел "C 80" имат "C" образна форма на ламелите с ширина 80 мм. Представляват уголемено копие на познатите вътрешни хоризонтални щори.
Предлага се декоративна кутия в три варианта , като допълнителен аксесоар.
Посочената цена е за щора с размер 50/50 см.

Поради динамиката на пазара за слънцезащитни продукти, обявените цени в нашия сайт са ориентировъчни. За точна оферта моля да се обръщате към служител на Фирмата.
Благодарим Ви за разбирането!

Свали ценовата листа
Вила Холидей - Балчик. Почивка на море, къщи за гости Балчик