Външни хоризонтални щори модел Z 90


Цени от 254.00 лв. за брой

(50/50 см)

* Обявените цени са ориентировъчни, без включен монтаж, като могат да варират в зависимост от желаните цветове и размери!

За клиенти от гр. Варна - безплатна консултация, взимане на размер и доставка
Хоризонтални щори са най-типичния и полулярен слънцезащитен продукт - щората може да се движи нагоре и надолу, в същото време ламелите могат да се въртят за оптимален контрол на видимостта - ненадмината функционалност и комфорт.
 Външно ролетните  щори осигуряват отлична защита от топлината на слънчевите лъчи, но контролът на видимостта е ограничен.
Външните хоризонтални щори комбинират най-доброто от горните два продукта - регулират превъзходно достъпа на светлина и видимостта в помещението, участват активно в интериора и екстериора на сградата с богатата си палитра от цветове, оптимално предпазват от топлина. В наши дни, когато идеята за енергийна ефективност и защита на околната среда става все по-важна и желана - външните хоризонтални щори са един от най-предпочитаните продукти за външен контрол на видимостта и защита от слънцето.
В допълнение имате многообразие от възможности за начина на монтаж на Вашите щори, избор между ръчно или ел. задвижване с дистанционно управление. Възможност да се комбинират с датчици за слънце и/или вятър за автоматичен контрол.
  Външно хоризонталните щори модел "Z 90" имат специална "Z" образна форма на ламелите с ширина 90 мм. В зоните на застъпване на ламелите има финни гумени уплътнения които спомагат за по-добро застъпване на ламелите в затворено положение, а от там и допълнително намаляване достъпа на светлина в помещението. 
Препоръчва се поставянето на електромотор при щори с по големи размери.
Предлагат се и декоративни кутии в три варианта.
Максималният размер на  ширина и височина  на този модел е 400 см.
Посочената цена е за щора с размер: 50/50  см.

Поради динамиката на пазара за слънцезащитни продукти, обявените цени в нашия сайт са ориентировъчни. За точна оферта моля да се обръщате към служител на Фирмата.
Благодарим Ви за разбирането!

Свали ценовата листа
Вила Холидей - Балчик. Почивка на море, къщи за гости Балчик