Дървени щори от 25 мм


Цени от 61.00 лв. за брой

(30/30 см)

* Обявените цени са ориентировъчни, без включен монтаж, като могат да варират в зависимост от желаните цветове и размери!

За клиенти от гр. Варна - безплатна консултация, взимане на размер и доставка

Дървените щори са луксозният вариант на класическите хоризонтални щори и са подходящо дизайнерско решение за всеки дом, офис или заведение. Дървените щори впечатляват с изключителна стилност и благодарение на естествения си произход придават на помещението изискан комфорт и неповторим уют.

Освен като визия, дървените щори имат също така и практическа стойност – намаляват енергийния разход на климатика, защото дървото е добър изолатор, не се нагрява и не излъчва топлина, за разлика от метала. Същевременно дървените щори затъмняват ефективно помещението, дори при избор на светъл цвят и с това защитават Вас и Вашите мебели от слънчевите лъчи. Поради тази причина този вид щори са най-подходящи за южни и югозападни изложения, особено когато площта на остъкляване е голяма. Други предимства на дървените щори са – просто управление, лесно почистване и дълготрайна употреба.
Традиционно дървените хоризонтални щори са с ширина на ламела 50 мм или 25 мм. Система 25 се характеризира с 25 милиметрови дървени ленти, разположени по широчина. Регулират светлината чрез промяна ъгъла на хоризонталнителамели или чрез повдигане. Управлението и въртенето се извършват посредством пръчка, а събирането се осъществява чрез въжета, завършващи с луксозни дървени „камбанки”. Профилите и кордите са цветово съчетани с цвета на дървото. Стандартно горната греда се скрива с дървен корниз. Могат да се монтират на стената или тавана, челно на прозореца, в рамката до стъклото, или между стъклодържател. Изпълняват се с ръчно управление и имат възможност за включване на странично водене, чрез което щората е максимално изпъната и неподвижна при отвяряне и затваряне на прозореца.
Технологичните данни на дървените щори от 25 мм са:
  • Минимална / Максимална ширина: 40 см / 240 см;
  • Минимална / Максимална височина: 45 см / 300 см;
  • Максимална площ на щората: 4.00 кв.м.
Богато разнообразие на цветове и видове дървесина. Изработват се по индивидуални размери, за да се впишат перфектно във Вашия интериор.

Поради динамиката на пазара за слънцезащитни продукти, обявените цени в нашия сайт са ориентировъчни. За точна оферта моля да се обръщате към служител на Фирмата.
Благодарим Ви за разбирането!

Свали ценовата листа
Вила Холидей - Балчик. Почивка на море, къщи за гости Балчик