Пергола Луна


Цени от 10620.00 лв. за брой

(300/300 см)

* Обявените цени са ориентировъчни, без включен монтаж, като могат да варират в зависимост от желаните цветове и размери!

За клиенти от гр. Варна - безплатна консултация, взимане на размер и доставка
Извитата пергола Радиан е елегантно архитектурно решение за покриване на големи открити площи (до 104 кв.метра). Перголата предлага устойчивост на вятър до клас Beaufort 11 (до 117 km/h) и може да устои на най-лоши климатични условия като дъжд, градушка или сняг.
Перголата се произвежда чрез използване на висок клас 6063 екструдирани алуминиеви профили, завършени с термореактивно прахово покритие, което осигурява най-високо представяне за външното приложение на продукта. Всички болтове, винтове и щифтове са висок клас неръждаема стомана, за да се гарантира удължен живот на системата.
Извитите водещи профили (110 х 160 мм) са проектирани с уникални анти-водни странични канали и размери, даващи възможност за проекция до 8 метра напред и ширина до 13 метра (максимална площ 104 кв.метра) за една пергола. Възможно е свързване на множество системи по лесен начин от нашата патентована присъединителна система, която гарантира 100% водоустойчивост. Пергола Радиан стандартно включва и интегрирана система за вътрешно отводняване, способна да се справи дори с най-тежкия дъжд.

Дистанционно контролирана моторизация е осигурена чрез използване на най-съвременни технологии от SOMFY с бърз (34 rpm) и надежден двигател. Като опция се предлага вградено LED-TEC осветление, контролирано с дистанционно, за да може потребителя лесно да променя осветлението съгласно обкръжаващата го среда.

Трислойния PVC плат, произведен в Германия, не поддържа горене и е 100% водоустойчив. Осигурява максимална стабилност и издръжливост на температура, влага и мръсотия. Не се свива и деформира, а акрилното му покритие улеснява почистването за години напред. Когато не се използва, се прибира под капак, който го защитава от атмосферните промени.

Поради динамиката на пазара за слънцезащитни продукти, обявените цени в нашия сайт са ориентировъчни. За точна оферта моля да се обръщате към служител на Фирмата.
Благодарим Ви за разбирането!

Не са намерени ценоразписи за този продукт!

Вила Холидей - Балчик. Почивка на море, къщи за гости Балчик