Плисе и Дует щори


Цени от 59.00 лв. за брой

(40/40 см)

* Обявените цени са ориентировъчни, без включен монтаж, като могат да варират в зависимост от желаните цветове и размери!

За клиенти от гр. Варна - безплатна консултация, взимане на размер и доставка

Плисе & Дует щорите комбинират ултра модерен дизайн и великолепен контрол на светлината, редукция на температурата и видимостта. Покриват голям спектър от прозорци с неправилни форми, запазвайки своята функционалност и различни форми на управление. Предлагаме Ви 3 начина на управление, 9 модела на движение на плата и модел "ден & нощ" (съчетават два различни плата в една щора - най-често единия плат е полупрозрачен (за през деня), а другия плат е 100% непрозрачен (за през нощта). С движението на средния профил определяте кой плат е разпънат и кой плат е събран. Възможни са и всякакви междинни положения на двата плата).

Платовете за Плисе щори (20 мм гънки) предлагат специфичен вид и гама от полупрозрачни до 100% затъмняващи платове, негорими, антистатични и влагозащитени платове, включително платове с рисунки и мотиви за детски стаи.
Платовете за Дует щори имитират структурата на пчелната пита (в разрез - шестоъгълник) и имат отлични термоизолационни характеристики. Още повече двустенната структура на плата го прави екстремно здрав, ширината на гънките се запазва еднаква по цялата височина на щората.
Възможна е изработката на щори за над 20 форми на прозорци, управлението може да бъде с корда, дръжка, синджир или електродвигател. Предлагаме три цвята на профили и окомплектовка - бял, кафяв и сив.

Плисе & Дует щорите модел "АО" са свободно висящи щори за вертикални прозорци. Събирането и спускането на плата се осъществява с корда и стоп механизъм. В зависимост от начина на движение на плата се определят следните модели плисе & дует щори:
АО 10 - класическо движение на щората - спускане надолу, събиране нагоре;
АО 20 - наличието на допълнителен профил позволява освен класичекото движение, плата да се разпъва отдолу нагоре;
АО 30 - щора с два различни плата, позната още като щора "ден и нощ";
АО 40 - щора за трапецовидни прозорци;
АО 70 - щора за триъгълни прозорци.

Плисе & Дует щорите модел "BB" са щори с обтегнати корди (фиксирани към прозореца), подходящи за прозорци с наклон от 0о до 15о . Събирането и спускането на плата се осъществява чрез местене на профила на щората. В зависимост от начина на движение на плата се определят следните модели плисе & дует щори:
ВВ 10 - класическо движение на щората - спускане надолу, събиране нагоре;
ВВ 15 - обратно на класическото движение на щората - разпъване на плата отдолу на горе, събиране надолу;
ВВ 20 - наличието на допълнителен профил позволява освен класическото движение, плата да се разпъва отдолу нагоре;
ВВ 24 - и двата профила са подвижни - освен класическото движение, плата може да се разпъва отдолу нагоре, както са и възможни всякакви междинни положения на плата;
ВВ 30 - щора с два плата, позната още като щора "ден и нощ";
ВВ 40 - плисе и дует щори с обтегнати корди за трапецовидни прозорци.

Плисе & Дует щорите модел "BО" са щори с обтегнати корди (фиксирани към прозореца), подходящи за прозорци с наклон от 0о до 15о . Събирането и спускането на плата се осъществява с корда и стоп механизъм. Изпълняват се с един начин на движение на плата:
ВО 10 - класическо движение на щората - спускане надолу, събиране нагоре.

Посочената по долу цена е за размер 50/50 см. 
Възможно е монтаж челно на профила на дограмата или в нейната светла част.
Максималната ширина на този модел  е 220 см, а максималната височина 250 см.

Поради динамиката на пазара за слънцезащитни продукти, обявените цени в нашия сайт са ориентировъчни. За точна оферта моля да се обръщате към служител на Фирмата.
Благодарим Ви за разбирането!

Свали ценовата листа
Вила Холидей - Балчик. Почивка на море, къщи за гости Балчик