Руло Ден и Нощ Стандарт


Цени от 20.00 лв. за брой

(40/40 см)

* Обявените цени са ориентировъчни, без включен монтаж, като могат да варират в зависимост от желаните цветове и размери!

За клиенти от гр. Варна - безплатна консултация, взимане на размер и доставка
РУЛО „ДЕН И НОЩ - СТАНДАРТ”
Ново модерно решение са руло щорите система „Ден и Нощ”, които заменят нуждата от леки ефирни пердета за през деня и тежки плътни завеси за през вечерта. Чрез два текстилни плата с редуващи се прозрачни и плътни ленти се регулира проникването на светлина в помещението, като имаме отворено, затворено и полуотворено положение на щората.
Текстилните материи притежават антистатични свойства.
Руло щорите „Ден и Нощ” могат да се монтират на таван, стена и дограма.
Руло щорите „Ден и Нощ” се изработват в три варианта: модел „Стандарт”, модел „Елеганс” и модел „Комфорт”.
 
Система Руло щори „Ден и Нощ Стандарт” - е най-разпространена от трите варианта на руло щорите „Ден и Нощ”. При нея принципа на работа е плат, който се навива на вал, който се вижда. За допълнителна стабилност на щората като екстра се предлага поставянето на странично водене, чиято функция е да държи щората максимално недовижна при отвяряне и затваряне на прозорците, течение и вятър. Този модел е подходящ както за по-малки прозорци, така и за витрини с по-големи размери.
 
Елегантни и същевременно уютни руло щорите „Ден и Нощ” са стилен и изискан завършек на интериора във Вашия дом, офис или заведение.

Поради динамиката на пазара за слънцезащитни продукти, обявените цени в нашия сайт са ориентировъчни. За точна оферта моля да се обръщате към служител на Фирмата.
Благодарим Ви за разбирането!

Свали ценовата листа
Вила Холидей - Балчик. Почивка на море, къщи за гости Балчик