Руло Елеганс


Цени от 26.00 лв. за брой

(40/40 см)

* Обявените цени са ориентировъчни, без включен монтаж, като могат да варират в зависимост от желаните цветове и размери!

За клиенти от гр. Варна - безплатна консултация, взимане на размер и доставка
Руло щори "Елеганс" са нов модел, разработен за PVC и алуминиева дограма, със заоблена декоративна кутия и елегантни алуминиеви водачи. Руло щората фино приляга към дограмата, спирайки притока на светлината и видимостта.
Освен богат избор на материи и цветове Ви предлагаме и избор на цветове за кутията и водачите на щорите - бяло, кафяво и 6 имитации на дърво.
Щората се управлява чрез синджирче - когато плата стигне желаното положение, просто спирате - не е необходимо нищо да застопорявате.
Максимална ширина на щората е 150 см., а максималната и височина е 250 см. (с изключение на плат Black Out, където максималната височина е 200 см.)
Този модел щори са проектирани така, че не се дупчи профила на дограмата. Монтажа става върху стъклодържателите, а водачите и се лепят по дължината им.

Поради динамиката на пазара за слънцезащитни продукти, обявените цени в нашия сайт са ориентировъчни. За точна оферта моля да се обръщате към служител на Фирмата.
Благодарим Ви за разбирането!

Свали ценовата листа
Вила Холидей - Балчик. Почивка на море, къщи за гости Балчик