Услуги

За улеснение на нашите клиенти ние сме разработили схема за вземане на размери, като нашите мобилни консултанти ще ви посетят на място с необходимите мостри на различните видове слънцезащитни продукти, тяхните цветове и материи и ще ви консултират  за възможно най- подходящият продукт за вашия частен случай. Ние се съобразяваме, разбира се, със свободното време и желания на клиента. Това което е необходимо да се направи е да ни напишите   мейл или да ни потърсите по телефона. Максимално бързо ние ще ви посетим и консултираме, съобразявайки се с интериора, цветовете и персоналните  ви желания. Богатата гама от цветове и разнообразие от щори, сенници и дограма ни позволява да сме свободни в консултирането и да бъдем гъвкави и креативни при нестандартни решения.

Уважаеми клиенти, ако вашия прозорец,  врата или стая  е с особенни размери, то не се колебаите да потърсите нашите специалисти за да получите компетентна консултация. При нас това не струва пари.
Ние разполагаме и с технически персонал, притежаващ съответния ценз за  монтаж на всички наши артикули. Максимално бързо и в удобно за клиента време сърудниците  на Алекс М извършват необходимия монтаж.

За клиенти, които немогат да бъдат посетени от нашите мобилни консултанти ние предлагаме  онлайн заявка, която след попълване и изпращане до офиса на Алекс М  позволява да се поръча избрания продукт. Условията на работа, както и договора –заявка може да се изтеглят  от линка по долу.
Вила Холидей - Балчик. Почивка на море, къщи за гости Балчик