Хоризонтални щори Макси Black Out


  • Хоризонтални щори Макси Black Out
Цени от 20.00 лв. за брой

(30/20 см)

* Обявените цени са ориентировъчни, без включен монтаж, като могат да варират в зависимост от желаните цветове и размери!

За клиенти от гр. Варна - безплатна консултация, взимане на размер и доставка
Хоризонталните щори модел Black Out са със специална перфорация на ламелите (на основните отвори и на отворите за странично водене), така че при завъртане (затваряне) на щорите дупките се скриват. Резултатът е превъзходен светлинен комфорт и изчистен, елегантен вид на щората.
Хоризонталните щори модел "Макси Black Out" се монтират от вътрешната страна на прозореца (към помещението), като щората застава между стъклодържачите на дограмата (плътно до стъклото) - така щората е на едно ниво с профила на дограмата и не пречи на въртенето на дръжката.
Не е необходимо да се пробиват никакви отвори - управляващите механизми (стоп механизъм за вдигане/спускане и червяк за завъртане) са интегрирани в горния профил на щората.

Поради динамиката на пазара за слънцезащитни продукти, обявените цени в нашия сайт са ориентировъчни. За точна оферта моля да се обръщате към служител на Фирмата.
Благодарим Ви за разбирането!

Свали ценовата листа
Вила Холидей - Балчик. Почивка на море, къщи за гости Балчик